Over mij

Even voorstellen…

Jill Zeelig

Ik ben Jill Zeelig. Al van jongs af aan was ik nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit. Echter door enkele obstakels in mijn leven: de scheiding van mijn ouders, het niet weten omgaan met eigen onzekerheden en kwetsbaarheden, niet-kloppende overtuigingen over mezelf en mijn omgeving, raakte ik steeds meer verwijderd van mijn levenspad. Toen ik 16 jaar was kwam ik in contact met Anouk Geenen van praktijk EsSenSe, die mij hielp om stap voor stap mezelf en mijn passie terug te vinden.

In 2013 begon ik aan mijn Bachelor psychologie aan Universiteit Maastricht. Na 4 jaar koos ik ervoor om de master Ontwikkelingspsychologie te gaan volgen waarin ik in 2018 afstudeerde.  Naar mijn idee had ik nog niet genoeg ervaring opgedaan en daarom koos ik (ook vanuit de hoge eisen die ik aan mezelf stel) ervoor om nog een master te doen in Mental Health gespecialiseerd in pathologie bij kinderen en adolescenten, waarin ik in 2019 afstudeerde.

Hierna werd mij de kans geboden om mij aan te sluiten bij praktijk EsSenSe met mijn eigen praktijk. Hoe gaaf (en spannend) is dat!  Psychologie praktijk “Down to earth” was geboren. Daarnaast werk ik op dit moment nog 3 dagen in de verslavingszorg, wat me ook heel wat inzichten over mezelf geeft. Still work in progress.

Hoewel je misschien anders zou verwachten gebaseerd op mijn specialisaties, heb ik er op dit moment voor gekozen om volwassenen te behandelen. Volwassenen dragen immers hun innerlijke kind altijd bij zich. Wanneer je zorg draagt voor je eigen innerlijke kind, kun je ook zorg dragen voor jouw eigen kinderen.